HOLIDAY INN HO TRAM Ba Ria Vung Tau

HOLIDAY INN HO TRAM

Landscape

Client Ho Tram Project Co. Ltd

Area/ Floor 15,420 sqm

Key people Axel Korn/ Phan Thuy Ngoc

 

For the purpose of enhancing the architectural beauty of the building as well as ensuring the usability of Beach Club Ho Tram, the landscape contributes to the soft curves of the pool and the curving lines of tree array creating a stunning outdoor setting. The swimming pool is integrated with benches lying both on the sea and in the water, while the bar allows visitors to drink and swim in the infinity pool, creating a continual space between the swimming pool and the sea. This is also complemented with a tropicalstyle children’s pool that brings space for children to play amongst nature. A harmonious combination of features together with floral decorations at the exit create a recreational area that entices visitors to explore, work, relax and enjoy a beautiful space immersed in natural surroundings.